Om Anders

070 421 68 01

anders.sahlgren@sahlgrenskog.com

Anders har djupa kunskaper och lång personlig erfarenhet av framgångsrik försäljning inom B2B. Efter de inledande åren som säljare och affärsområdeschef på Kodak ledde han en exceptionell expansion av Kyoceras laserskrivare i Sverige följt av ett antal VD-jobb i olika IT-företag (främst inom programvaror och relaterade tjänster).

Anders är en skicklig och engagerad team-byggare och hans djupa kunskaper inom försäljning kommer särskilt till sin rätt i samband med att bygga och motivera säljorganisationer. Hans förmåga att få säljare att tillsammans oich engagerat arbeta mot gemensamma mål har varit en viktig faktor i hans arbete som VD för säljorienterade bolag.

Ägarna i bolagen där Anders har arbetat har varit privatägda, PE-ägda eller börsnoterade, och varit från Sverige, Norge, Finland och USA.

Anders erfarenhet av att arbeta med ägare och styrelser samtidigt som man driver en operativ säljorganisation gör honom till ett extra värdefullt bollplank när olika intressenters perspektiv skall balanseras.